Net+ Prepaid MasterCard® förbetalt kort

Aktivera Net+

Ladda ditt Net+ kort genom att sätta in pengar på det kostnadsfria betalningskontot NETELLER eWallet. Det är enkelt att skaffa ett Net+ kort.

Net+ Prepaid MasterCard

1. Registrera dig för en kostnadsfri NETELLER eWallet
2. Ansök om ett Net+ Prepaid MasterCard
3. Ladda kortet genom att sätta in pengar på din eWallet.
4. Använd Net+ kortet överallt där MasterCard accepteras

Förbetalt kort till låg kostnad

Varför ska du välja Net+ kort? De utgör några av de mest prisvärda förbetalda korten på marknaden, och har varken årsavgifter, månadsavgifter eller avgifter för vilande kort. NETELLER tillhandahåller ett betalkonto med online- och offlinelösningar.

Chip- och PIN-teknik

Det finns en bra anledning till att varför chip- och PIN-tekniken har blivit den globala standarden för betal- och kreditkort. Kombinationen av ett ”smart” chip och ett personligt identifieringsnummer innebär att endast du kan använda kortet.

Dina pengar är säkra hos oss

NETELLER auktoriseras av Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien och håller mer än 100 % av ditt kontosaldo i förvaltningskonton, vilket innebär att pengarna alltid finns där när du behöver dem.

Daglig gräns för kontantuttag i bankomat

NETELLERs kunder kan ta ut 3 300 USD (eller motsvarande i annan valuta) från bankomater, så om du behöver snabba kontanter finns pengarna alltid nära till hands.

Gör privata inköp

Ingen annan har med att göra hur du väljer att spendera dina pengar. Net+ förbetalda kort har konfidentiell korttransaktionshistorik utan pappersbesked, vilket skyddar din sekretess.

Minimera risken

Ett av problemen med betal- och kreditkort är att de ofta förknippas med ditt bankkonto. Genom att ha de pengar du vill spendera i en NETELLER eWallet minimerar du risken för bedrägeri.

Skydda dina personuppgifter

128-bitars krypteringsteknik, identitetsverifiering och transaktionsövervakning i realtid är bara några av de sätt vi använder för att se till att din kontoinformation alltid är säker.

Ge bort ett Net+ Virtual Gift Card®

Net+ Virtual Gift Card är den perfekta presenten

Ett Net+ Virtual Gift Card kan användas för att köpa saker online, överallt där MasterCard accepteras. Presentkortet kan anpassas efter mottagaren – välj bland olika teman, belopp mellan 20 USD och 300 USD och åtta olika valutor.

Eftersom ett Net+ Virtual Gift Card levereras elektroniskt kommer det fram inom ett par minuter, vart du än skickar det.

Logga in på ditt NETELLER-konto och klicka på bannern Net+ till vänster för att börja skapa presentkortet. Efter bara några klick ligger instruktionerna för hur man löser in kortet i mottagarens inkorg.

No votes yet.
Please wait...

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.