Kreditkort trots betalningsanmärkningar

Kreditkort med betalningsanmärkningar

Kreditkort med betalningsanmärkningar

Få kreditkort med betalningsanmärkningar? Så kan du skaffa kreditkort med betalningsanmärkningar. Det sägs att även solen har sina fläckar, men det är bara ett ordspråk som låter bra men inte alltid fungerar. Det är fallet när det gäller betalningsanmärkningar och kreditkort. Du kanske idag har en väldigt bra, städad och ordnad ekonomi men du fick inte din kreditkortsansökan beviljad p.g.a. en gammal betalningsanmärkning.

Några kreditkort med betalningsanmärkningar?

Ansöka om kreditkort med betalningsanmärkningar? Här kan du göra en jämförelse av några av de vanligaste kreditkorten. Dessvärre så godkänner de flesta av kreditkortsgivarna inte betalningsanmärkningar.

Kreditkort givare Ränta* Kreditgräns, max
Årsavgift ANSÖK NU
Bank Norweigan kreditkort 16,99% 100 000 kr 0 kr ANSÖK NU
re:member flex kreditkort 9,74% 50 000 kr 0 kr ANSÖK NU
re:member more kort 16,24% 50 000 kr 295

ANSÖK NU

ICA Banken kreditkort 12,20% 50 000 kr 0 kr ICA banken plus kreditkort ANSÖK NU
British Airways Visa kreditkort 14,14% 50 000 kr 395 kr ANSÖK NU
Collector Easycard Kreditkort 19,00% 30 000 kr 290 kr ANSÖK NU
Collector Easyliving kreditkort 13,95% 100 000 kr 195 kr ANSÖK NU
Marginalen Traveller kreditkort 16,90% 150 000 kr 395 kr ANSÖK NU
MoreGolf MasterCard kreditkort 15,64% 50 000 kr 295 kr ANSÖK NU
WasaKredit Gustav kreditkort 14,85% 100 000 kr 195 kr ANSÖK NU
Ikano Bank Kreditkort 14,00% 60 000 kr 0 kr ANSÖK NU

*Räntan är en nominell årsränta. Se effektiv ränta hos respektive kreditkortsgivare.

Kreditkort trots betalningsanmärkningarSkaffa kreditkort med betalningsanmärkningar?

Nu kanske du undrar hur man går tillväga för att skaffa kreditkort med betalningsanmärkningar. Att det söka kreditkort trots många förfrågningar är svårt och att få kreditkort trots betalningsanmärkningar är ännu svårare. Det vet du säkert vid det här laget. Du vet att det inte finns några ursäkter till varför du inte betalade den där räkningen i tid för drygt två år sen.

Det kanske finns en förklaring, men ingen ursäkt. Kanske du befann dig utomlands på en längre resa, eller kanske du flyttat och det blev strul med vidarebefordring av posten. Här kan du läsa lite mer om vad som gäller vid kreditkort trots betalningsanmärkning samt vilka kreditkort som är lätta att få!

Det är ju faktiskt sånt som händer, men ibland är finansvärlden stel och en anmärkning är en anmärkning, som kan sätta käppar i ditt ekonomiska hjul. Vi har ställt oss frågan om det går att få ett kreditkort trots en betalningsanmärkning? Ett annat alternativ brukar kreditlån med betalningsanmärkning, men då är det inte fråga om riktiga kreditkort utan det är fråga om kredit online.

Betalningsanmärkningar ligger kvar i 3 år

I Sverige finns ett antal företag som har ekonomiska uppgifter om privatpersoner och företag. I dessa uppgifter finns t.ex. betalningsanmärkningar, vilka kan bero på många olika saker. När du gör en ansökan om lån, ska hyra lägenhet eller teckna dig för ett nytt kreditkort så görs en kreditupplysning hos dessa företag. Om det finns en betalningsanmärkning registrerad under de tre senaste åren, kommer de att hitta den och rapportera det till banken som beställt upplysningen.

Svårighet att få kreditkort med betalningsanmärkningar

Kreditkort med betalningsanmärkningarDet kan vara svårt att ansöka om kreditkort trots betalningsanmärkningar. Ett kreditkort är ett sorts lån, som banken beviljar en person. De vill vara säkra på att få tillbaka de pengar de lånar ut till dig med kreditkortet.

För att försäkra sig om det görs en kreditkontroll när man söker om ett kort. En betalningsanmärkning anses vara en indikation på att personen i fråga inte sköter sin ekonomi. Oftast nekas man då kreditkort.

Det finns banker och kreditinstitut som beviljar kreditkort trots betalningsanmärkning, men de är inte många. Ofta så ger de en lägre kreditgräns, för att försäkra sig om att de ska få tillbaka sina pengar.

Det är en risk for dem att ge kreditkort trots betalningsanmärkning. Kreditkort och lån är stora inkomstkällor för banker, så de vill inte riskera för mycket.

Rating: 3.0/5. From 5 votes.
Please wait...

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.