Kreditkort som är lätta att få

Kreditkort som är lätta att få – alla enkla kreditkort att få här!

Kreditkort som är lätta att fåVilka kreditkort är lätta kreditkort att få? Alla enkla kreditkort att få här!

Kreditkort som är lätta att få? Här finns alla enkla kreditkort att få! Här går vi igenom vilka kreditkort är lätta att få. Ifall du söker enkla kreditkort att så ska du tänka på att alla kreditkort är lätta att få. Det gäller att du har rätt förutsättningar och uppfyller kraven som kreditkortsföretag ställer ifall du vill få tag på kreditkort som är lätta att få. De grundkrav som ställas på den som ansöker om ett kreditkort är inte höga.

Lättaste kreditkortet att få?

Enligt vår erfarenhet så Bank Norwegian kreditkort ett av de lättaste kreditkortet att få. Det innebär inte att Bank Norwegian kreditkort tar genvägar, utan den norska banken har en affärsmodell där de tar en liten högre risk precis såsom de gör med sina privatlån

Kreditkort som är lätta att få – vilket är det lättaste kreditkortet att få?

Vilka kreditkort är lätta kreditkort att få? Här kan du jämföra några av de vanligaste kreditkorten som accepterar många förfrågningar. Jämför kreditkort snabbt och enkelt och ansök om kreditkortet som passar dig och dina behov. Här hittar du det lättaste kreditkortet att få. De flesta av nedanstående kreditkort är kreditkort som är lätta att få:

Kreditkort givare Ränta* Kreditgräns, max
Årsavgift ANSÖK NU
Bank Norweigan kreditkort 16,99% 100 000 kr 0 kr ANSÖK NU
re:member flex kreditkort 9,74% 50 000 kr 0 kr ANSÖK NU
re:member more kort 16,24% 50 000 kr 295

ANSÖK NU

ICA Banken kreditkort 12,20% 50 000 kr 0 kr ICA banken plus kreditkort ANSÖK NU
British Airways Visa kreditkort 14,14% 50 000 kr 395 kr ANSÖK NU
Collector Easycard Kreditkort 19,00% 30 000 kr 290 kr ANSÖK NU
Collector Easyliving kreditkort 13,95% 100 000 kr 195 kr ANSÖK NU
Marginalen Traveller kreditkort 16,90% 150 000 kr 395 kr ANSÖK NU
MoreGolf MasterCard kreditkort 15,64% 50 000 kr 295 kr ANSÖK NU
WasaKredit Gustav kreditkort 14,85% 100 000 kr 195 kr ANSÖK NU
Ikano Bank Kreditkort 14,00% 60 000 kr 0 kr ANSÖK NU

*Räntan är en nominell årsränta. Se effektiv ränta hos respektive kreditkortsgivare.

Vilka kreditkort är lätta att få – kreditkort enkelt att få?

Kreditkort som är lätta att få EasycardPremium kreditkort lätta att få?

Går det att få kreditkort utan inkomst och är det dessa kreditkort som är lätta att få? Endast ett fåtal kreditkortsföretag ställer tuffa krav på vissa av sina kreditkort. För att man ska kunna få vissa kreditkortsföretags premiumkort, de s.k svarta kreditkorten, så ska man i de flesta fallen utöver en hög inkomst (normalt 0,5-1 miljon kronor) även spendera mycket pengar via ett av deras andra icke premium kreditkort under ett år för att man ska klassificera till det extrema premium kreditkortet. De krav som ställs är i de flesta fallen inga orimliga krav utöver i några enstaka fall. Detta är givetvis kreditkortsbolagens sätt att dela in sina kunder i olika segment.

Var kan jag hitta kreditkort som är lätta att få?

Den allra enklaste formen av kreditkort är kreditkorten som är förbetalda, se tex MasterCards ® förbetalda kort. När det gäller kreditkort som är förbetalda så ställs i princip inga särskilda krav inga krav på kunden jämfört med kraven som ställs på vanliga kreditkort. Sök på Internet för att läsa mer om dessa förbetalda kort så att du får svar på grundläggande frågor såsom ränta, kostnad och vilka krav som krävs för godkännande.

Jämför alltid kreditkorten och kreditkortsföretagen. Börja med med grundlig jämförelse och sök på nätet. Ifall du får problem med att uppfylla alla grundläggande krav som ställs på ett specifikt kort – sök inte kreditkortet via nätet – ring kreditkortsföretaget och försök att få tag i en personlig kontakt med kreditkortsutgivaren för att förklara din situation. I det flesta fallen så slipper du en onödig kreditupplysning och framförallt en UC som kan försvåra din jakt på ett kreditkort. I en del fall så kan du lyckas och få kreditkortet trots att du formellt inte uppfyller alla grundläggande krav.

De finns många kreditkort som är lätta att – lycka till med sökandet! Här kan du även se hur man får kreditkort trots många förfrågningar.

Kreditkort krav – grundläggande krav kreditkort

Kreditkortsföretagens grundläggande krav är normalt:

  • Du måste ha en bra och stadig inkomst – helst så ska det vara en fast inkomst, dvs du ska ha en fast anställning.
  • Du får inte ha allt för stora skulder – då får ha skulder, men det ska rymmas inom din ekonomi och ha utrymme för krediten som ges på kreditkortet.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar – inga betalningsanmärkningar – de flesta kreditkortsgivare är hårda med detta.

Uppfyller du ovanstående krav så är det inga problem att hitta kreditkort och då är de flesta kreditkort lätta att . Ifall du inte uppfyller alla ovanstående krav så kan det bli lite svårt att få vanliga kreditkort godkända. Ifall du inte uppfyller ett eller flera av ovanstående krav så blir det svårare, men det går att få ett vanligt kreditkort godkänt hos flera kreditkortsföretag. Det avgörande är vilka av kraven du inte uppfyller och med hur mycket. Ifall du inte har en fast anställning eller för lågt taxerad inkomst så går det att läka och det finns alternativ, men ifall du har flera och färska betalningsanmärkningar så blir det genast mycket svårare och i princip omöjligt ifall du inte söker kreditkort utan UC för att undgå att dina betalningsanmärkningar kanske inte syns.

Rating: 4.3/5. From 11 votes.
Please wait...

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.