Kreditkort resa – här är bästa kreditkortet på resan!

Kreditkort på resan  – bästa kreditkortet på resan!

Bästa kreditkortet på resan? Genom att boka och resa med det bästa kreditkortet på resan så kan du spara mycket pengar och få många bra förmåner genom att boka och resa med ett bra kreditkort. Därav så är viktigt att du som är ute och reser mycket skaffar dig rätt kreditkort. Så frågan är vilket kort är bäst kreditkort för resor och vilket kreditkort är det bästa kreditkortet att ha med sig på resan? Här några av kort som vi anser är ”bästa kreditkortet på resan” och resekort passar alla, vare sig man vill ha en bonus eller samla poäng för att byta mot andra resor eller saker.

Kreditkort Kredit, max Räntefria dagar Ränta Årsavgift Omdöme av kreditkortet
Ansök nu
Bank Norweigan kreditkort är bästa kreditkortet på resan
Norwegian-kortet
 100 000 kr 45 dagar räntefritt 16.99%* 0 kr
  • Bonus på ditt första köp värde 300 kr
  • CashPoints (poäng) på alla inköp
  • Kreditkort utan uttagsavgift utomlands
  • Läs mer om Norwegian-kortet
ANSÖK NU
British Airways Visa kreditkort är ett av de bästa kreditkortet på resan
British Airways
500 000 kr 56 dagar räntefritt 14.04%** 0 (395) kr*** ANSÖK NU
 Collector Easyliving kreditkort resa

Collector Easyliving

 100 000 kr   56 dagar räntefritt  13.95%*  195 kr
  • Bra försäkringar.
  • Globalt avbeställningsskydd
  • 0 kr valutapåslag
 ANSÖK NU
Marginalen Traveller kreditkort resa
Marginalen traveller
150 000 kr 54 dagar räntefritt 16.90%** 0 (375) kr ANSÖK NU

* Fast ränta. Räntan är en nominell årsränta. Se effektiv ränta hos respektive kreditkortsgivare.
** Rörlig från ränta
*** Första året gratis. Prova kreditkortet utan årsavgift första året. Kostnaden för andra året anges inom parentes.

Informationen på iKort.se är endast begränsad. Därav är det viktigt du läser på mer om respektive kreditkort på respektive bolags hemsidor som är mer uttömmande. Klicka vidare genom att trycka på ”ANSÖK NU” så kan du läsa mer om vad som ingår i respektive kreditkort såsom reseförsäkring, valutapåslag m.m.

Bästa kreditkortet reseförsäkring – jämför kreditkort reseförsäkring

Jämför kreditkort reseförsäkring för att hitta det bästa kreditkortet med reseförsäkring. Ovan har vi listat några kreditkort med fokus på kreditkort som är bra att ha med sig på resor och som innehåller bra reseförsäkringar.

Något som utmärker ett bra kreditkort att ha med sig på resan är att kreditkortet har en bra reseförsäkring som täcker möjliga oförutsedda händelser och det är ett kreditkort utan uttagsavgifter utomlands. Så vilket är det bästa kreditkortet att ha med sig på resan? Några av kreditkorten som vi listat ovan är förmodligen några av de bästa resekorten på marknaden. De har bra reseförsäkringar som innefattar bland annat avbeställningsskydd, att flygbolaget går i konkurs (vilket händer ganska ofta numera), olycksfall, resestartsskydd, missat anslutningsflyg, bagageförsening och försening av allmänt färdmedel. Här kan du läsa mer om kreditkort med betalningsanmärkning, kreditkort utan uc och kreditkort trots många förfrågningar ifall du söker kreditkort som är lätta att få.

Kreditkort utan uttagsavgift utomlands

Några av kreditkorten i listan ovan har även slopat uttagsavgifterna utomlands.  Norwegian-kortet är ett kreditkort utan uttagsavgift utomlands. Det innebär att du slipper betala avgifter på uttag av kontanter utomlands. Collector easyliving är ett annat kort som kan vara bra att ha med sig på resan ifall man shoppar mycket. Collector easyliving har slopat valutapåslag vid utlandsköp.

Kreditkort på resa poäng – betala med kortet och få poäng

När du köper med ovanstående kort så får du poäng på alla inköp. Poängen kallas lite olika hos bolagen, bla CashPoints med Bank Norwegian-kortet och Avios med British Airways-kortet. Dock är innebörden densamma hos alla bolag. Poängen som man samlar kan bytas ut mot andra resor och upplevelser eller mot saker. Hos vissa kan man även ta ut dessa i pengar eller använda för reglera delar av den utnyttjade kredit.

Rating: 1.0/5. From 1 vote.
Please wait...